Klockservice

Att erbjuda snabb och kvalitativ service är essentiellt för klockägare som värdesätter tid och precision. Att byta batteri och läderarmband är inte bara en fråga om funktionalitet, utan också en möjlighet att personifiera en klocka med olika färger och material. Med ett pris på 319 kr för ett nytt batteri och läderarmband, som kommer från högkvalitativa europeiska garverier, kan kunderna njuta av en förnyad känsla av lyx och komfort. Återvunnet material som PET-plast erbjuder ett miljövänligt alternativ, med 18 mm breda armband som kombinerar hållbarhet med stil. För de som föredrar det traditionella, finns möjligheten att beställa original läderarmband till de flesta armbandsur, oavsett om de är gjorda av stål, titan eller trä, med priser som börjar från 650 kr.

För de mer värdefulla tidstycken, som guldklockor, erbjuds en batteribyte service för 200 kr. Detta säkerställer att även de mest älskade klockorna kan fortsätta att ticka pålitligt. För samlare av fickur eller de med mekaniska eller automatiska urverk, oavsett om de är placerade i ett armbandsur eller en väggklocka, finns det en omfattande service som inkluderar rengöring av urverket från 1500 kr. Detta är en investering i klockans livslängd och prestanda.

Ytterligare tjänster som gravering av boetten på armbandsuret för 250 kr och glasbyte från 400 kr tillåter ytterligare anpassning och underhåll. C.O.Persson tar även hand om hämtning och uppsättning av väggur, vilket ger en helhetslösning för tidsmätning i hemmet. För de som söker efter något nytt eller begagnat, erbjuder butiken ett urval av klockor som har köpts in och servats, redo att levereras till kunden. Detta omfattande utbud av tjänster och produkter visar på en djup förståelse för klockentusiasters behov och önskemål.

kostnadsfri ringstorlek

Besök oss för gratis ringmått eller beställ ett via mejl

Snabb kundtjänst

Alltid vaken på dagen sänd ett mejl till kiruna@copersson.se

Gravering & present inslagning

Gör presenten personlig gravera ett namn och beställ presentinslagning