Hantverk & kvalité

Våra ledord har blivit en lång historia. Ända sedan 1908 förstod vi att kvalité lönar sig. Hantverk kräver dock en ny era i vårt västerländska land. Traditioner att själv hushålla är det som givit framgång under industrialiseringen när maskiner mer och mer tog över. Över 100 år senare introducerades robotar att sköta det hantverk som en gång var kvalité all ville ha! Den kunskap erfarenhet hantverkaren byggt upp blev succé och exporteras världen runt.

Välkommen till C.O.Persson Ur, Guld & Silver med över 100 års tradition som tillverkare av matsilver och smycken. Hos oss kan du återvinna omarbeta ädelmetaller guld och silver till nya unika exklusiva silver- och guldsmycken i skandinavisk och klassisk design, dessutom få dom handgraverade. Vi kan också köpa ditt guld och silver skrot.

Vi är stolta över vårt hantverk och vi framstår idag som enda företag som marknadsför och säljer det berömda Tornedalssilvret. Det handlar om en attityd att finna hantverkare som behärskar att gravera den vackra Finnmyrten, designad i den så kallade Tornedalsblomman. Idag får man leta i hela Europa för att hitta kunniga personer som kan föra vidare kulturarvet efter C.O.Persson. Det har vi lyckats med, och vi är glada över att allt fler kunder vill duka sina bord med tornedalssilverbestick eller vill bära tornedalssmycken.

C.O. Persson, det naturliga valet sedan 1908