Inhorgenta

Så blir en ny kollektion till Silver är en mycket tacksam ädelmetall som det flesta tycker om. Ljus färg samt bearbetningsbar i kvalitë om 800-935/1000 delar.

Februari 2018 åkte Fredrik med en design idé till Tyskland och gick runt på Inhorgenta mässan för att finna den som kan förverkliga idén då Fredriks smides kunskaper inte räcker till.

På mässan spanades det som synes till höger i bild, modell uppvisningar varvades med möten och föreläsningar om ur, guld, och silver.

I en mässhall träffades C.O.Persson & DUR och där och då tillsammans kunde Fredriks design idé Norrsken samt Midnattsolsringar designas fram. Till sin hjälp tog också Opal Dreams som förser marknaden med vackra opaler.

Opalen skulle bli skenet och solen från norr. På vintern grönt skimrande av norrsken, och på sommaren gult som solensstrålar.

Om DUR

Olika som livet.
Optimistisk som dess skapare.
Responsiv, eftersom DUR-Schmuck snabbt kan ta tag i nya trender och hjälpa till att forma dem med sina egna workshops med stor stil.

Snabba svängar. Koncentrerade linjer.

DUR smycken grossist har internaliserat dessa tre ord. Eftersom DUR är ett team av ökänt kreativa designers som skapar nya, övertygande kollektioner säsong efter säsong med en stark känsla för nya trender.

DUR-smycken är alltid i linje med aktuella trender.
Dekorativt, för DUR pryder alla! DUR smycken har ett intressant, brett sortiment för män och kvinnor och för unga eller unga i sinnet.

Ursprungligen för att DUR-smycken alltid trollar fram sina smycken av en kombination av silver och alla möjliga okonventionella material som pärlemor, lava, koppar, mässing och många andra.

Tystnad är guld, dekoration är silver!