Aristo vintage flygur Automat

De klassiska pilotklockorna drar blickarna till sig. Aristo vintage 7h148 där urtavlans design är baserad på den för instrument ombord från en flygplanscockpit. Schweiziskt automatiskt urverk Sellita SW 200, med vintage läderrem. Denna klocka finns även som vänsterhänt klocka med en krona till vänster och utan kalender.

7h148
1 Artiklar
Ny
6 800,00 kr
Moms ingår
Kvantitet
Sista produkten i lager

Klockor
  Säker betalning
  Snabba leveranser
  Personlig service
Beskrivning

De speciella egenskaperna hos "Burnished Navigator" är ytan på klockfodralet och urtavlans design.

Det Pforzheim-baserade företaget ARISTO har fått German Design Award 2024 för pilotklockan "Burnished Aviator 43".

Denna höga utmärkelse för en produkt som var framgångsrik redan 2017 har nu upprepats för 2024: "Vi är mycket glada över den förnyade utmärkelsen. Goda idéer har blivit sällsynta och därför är det en stor ära för mig och mitt team att få ta emot priset, säger VD Hansjörg Vollmer.

I Aristo metallarmbandsfabrik har använts en gammal process för härdning och härdning av stål för att förädla klockboetten med det. Aristo använder denna teknik, som har sitt ursprung i verktygstillverkningen, för att göra höljena ännu bättre både visuellt och tekniskt. Boetterna är tillverkade av polerat rostfritt stål och är en absolut nyhet inom klocksektorn. En ljusbrun patina med en matt finish gör dessa klockmodeller till blickfång. Alla klockor i denna version använder en sandblästrad konisk krona i rostfritt stål. Ett safirglas i toppen är en självklarhet. Trots sin storlek på 43 mm passar klockan även mindre handleder genom ett knep. Klackhornen sitter nära boetten och har bara en bredd för ett 20 mm klockarmband. Detta ökar bärkomforten.

Produktinformation
7h148
1 Artiklar
Ny

Datablad

  • Stål
  • Metall
  • Automtisk självuppdragande
  • 20 mm
  • 43mm