Cyklist ringen utstrålar passion för cykling

Den välformade ringen med passion för cykling. En unik gravyr på glänsande finsilver, filigran lasergravyr med berg och dalar som med ett hjärta som växer fram i mönstret. Ringen är 1,9 mm hög, bredd på 7 mm, Ringen väger ca 7,73 gram. 

r2377bike
6 produkter
COPERSSON
1 590,00 kr
Moms ingår
Kvantitet
I lager

Ytterligare info / valalternativ
Ringstorlek
Gravyrplacering
Gravyr (pris per tecken) (3,00 kr)
  Säker betalning
  Snabba leveranser
  Personlig service
Beskrivning

Ring "Love Bike" R2377

Äventyrs lusta

Material av hög kvalitet och meningsfulla stilrena landskaps motiv internationella och äventyrsfyllda motiv. Vår ring "Love bike" imponerar också med sin materialkombination. Fina linjer som kännetecknar MTB design sticker ut med våra vackra naturmaterial. En äventyrs lust som övertygar. MTB och naturlighet kännetecknar inte bara de internationella designerna, utan framför allt denna vackra ring. Ädla, meningsfulla mönster uppfyller naturliga material. En magisk kombination. Höga berg, vilda landskap men också levande träd och en enorm design raffinerat präglar cykel ringen. Känn en djup koppling till naturen men är fortfarande på tidernas puls. Tidlös, meningsfull och speciell – vår ring "Love Bike".

Fina linjer bäddade på äventyrliga cykelturer

Vår Love Bike ring kombinerar internationella landskap, fina silverlinjer och specialmaterial. Ringens blickfång är det vackra hjärta, inramat i högkvalitativt 935 finaste silver och fyllt med gnistrande lavasand. I mitten av det berg och dalabana är ett kärleksfullt element, som är ett hjärta . Fina linjer och vackra detaljer av högkvalitativt smide präglar silverelementet och gör det till ett riktigt blickfång. Stommens silver och elementet bildar en magisk kontrast mot den svarta oxiderade gravyrlinjen. Vår unika ring är ett mycket speciellt naturmaterial som möter ädelsilver i denna ring. Kombinationen av naturlighet och elegans påtaglig i varje ögonblick. I andra änden av ringbandet finns ett hjärta i oxiderat silver. Således hjärtat och den klättrande cykeln på berget emblemramen inramar 'ringfingret'. De fina linjerna av silverelementet pekar i riktning mot cykeln och MTB. Underbart. En fascinerande design. Utarbeta smide formar ringen och kombinerar högkvalitativa material med en meningsfull design.

Vacker smide möter unika naturmaterial

Ringen imponerar med sin unika kombination av finsmidning och material av hög kvalitet. Cykling förkroppsligar äventyrs lustan och naturlandskap på ett mycket speciellt sätt. Ringen består av två unika delar. Den första blickfånget är cykeln på berget emblemet som ett utskuret i skarpa detaljer det andra silverelement med hjärta. Emblemet i sig samt silverelementet, liksom ringbandet, är tillverkade av högkvalitativt 935 finsilver. Detta är slät, polerad och oxiderat och därför stabilt och hållbart. Emblemet är fyllt med vår oxidation. Denna kontras svart och är naturlig. Snygga kontraster skapar och fokuserar på gravyrelementet. I andra änden av ringens band är ett hjärta utskuret i silver. Således, cykeln och kärleks emblemet ramar  in"ringfingret". En mycket speciell design. Emblemets silverelement pekar på MTB. Två delar som hör ihop på ett oumbärligt sätt. Hur äventyr och naturuppleverser präglar cyklingen. Ringen finns i alla vanliga storlekar. Ringen är 1,9 mm hög och har en bredd på 7 mm, vilket innefattar båda elementen. Ringen väger 7,73 gram. Ett meningsfullt smycke - lika raffinerat som du är!

Detaljerna i ringen "Love Bike"

Ring "Love Bike"

Material:935 finsilver, oxiderad, lasergraverad

Färg: silver, svart,

Yta: högglans, polerad,

Form: Rak

Höjd: 1,9 mm

Bredd: 7,0 mm

Vikt: 7,73 g

Produktinformation
r2377bike
6 produkter

Datablad

  • Ringar
  • Silver
  • 7,0mm
  • 1,9mm