Bakelsegaffel – handgraverat lappsilver

C.O.Persson Lapp-bakelsegaffel 137mm i Lappmodell har tillverkats i den karakteristiska trekloiga bakelsegaffeln sedan företaget grundades.

L67
1 Artiklar
COPERSSON
1 149,00 kr
Moms ingår
Kvantitet
Sista produkten i lager

Additional information

(+200,00 kr)
  Säker betalning
  Snabba leveranser
  Personlig service
Beskrivning

C.O.Persson hantverk & kvalité sedan 1908 Det naturliga valet. Hantverk har alltid varit C.O.Perssons specialgren. Lappsilver serien bevisar ett genuint hantverk med detaljrik gravyr guldförgyllning och de säregna ringarna som pryder det vackra Lappsilvret gör besticken som smycken för betraktaren. Det förklarar den framgång för silvret som företaget tillverkat exporteras över hela världen, som avskedsgåva till amerikanska soldater som tjänstgjorde i Tyskland på andra världskriget, som gåvor till svenska kungahuset och finska presidenten.

Handgravyr

På silvermuséet kan man beskåda mycket vackra silverarbeten som är skapade av skickliga smeder. Mönstret och former bygger på samisk slöjd och hantverk. Silverarbetena kan vara praktfulla dräktsilver och smycken, men också bruksföremål som bägare, kåsor och skedar, knivar och gafflar. I kassan finns ett kommentars fält där anger du önskad gravyr. 1. Italic - rakstil, tydlig Gravyr förslag Julia 31/12-12 2. Script - skrivstil, snyggt Gravyrförslag Romeo 31/12-12 3.

Produktinformation
L67
1 Artiklar