Norrbottenssmycken örhängen litet hjärta

NORRBOTTEN MED SVENSK SMYCKESTRADITION HISTORIA Johan Olof Degerman (f 1808), Guldsmeds-gesäll 1832, arbetade i Luleå och Haparanda fram till sin död 1882. JO Degerman är mest känd för sina Tornedal-ornament med den typiska blomsterrundningen. Ursprunget Norrbottensmycken är skapade utifrån JO Degermans orignalmönster.

fin6456lillao
495,00 kr
Moms ingår
Kvantitet
Beställningsvara

NorrbottenSmyckenÖrhängen
  Säker betalning
  Snabba leveranser
  Personlig service
Beskrivning

Örhängen & halsband "Norrbotten" F6456

De snygga örhängena och hänget är vackert på dig

Norrbotten är nordligaste länet i Sverige i det finns lappland och Kiruna därifrån C.O.Persson säljer BD kollektionen, BD är den historiska förkortningen på länet Norrbotten. Breda vackra landskap, unika naturvärldar och naturligtvis denna unika, mysiga känsla! Magiska. Norrbotten ljusfenomen, en midnattssol på sommaren, och norrsken på vintern. Ljuset som ger dig styrka. I det stora vidderna i skogen finns vilda djur. De går majestätiskt genom skogen. Tänk på ett ögonblick av lugn. En promenad genom naturen. Lugnande. Lyssna på de omgivande ljuden. Kanske har du träffat de majestätiska djuren i naturen förut? En unik känsla. Känn kraften som utgår från hjortarnas kungar Älg. Som är sveriges nationaldjur förmedlar älgar den skandinaviska livsstilen. Ditt horn ett naturligt konstverk.

Högkvalitativt silver möter historien – elegant hjärta!

De nätta örhängena å ena sidan hjärtformade å andra sidan deras symboliska motiv med ursprungligt mönster från Norrbotten. De hjärtformade hänget är gjorda av vårt högkvalitativa 925 sterlingsilver. Det mönstrade ytan ger flärd åt historian. I mitten av norrbotten smycket är höjdpunkter vår egen tolkning vill påminna om höjder inte bara berg utan också om öar som kommit upp ur havet längs Norrbottens kusten.

Större: Hänge "Norrbotten" F6451 med kedja

Det hjärtformade hänget gjorda av ädelt 925 sterling silver. Det bästa av två världar går att kombinera Lite mindre par örhängen med större hänge: Eller för den som önskar finns det mindre hänget i perfekt kombination med dom små norrbottens örhängena 13 mm jämför med större 22mm. Väger ca 2 gram, de är den perfekta följeslagaren för din vardag!

Material:925 sterling silver

Färg:silver

Yta: grov, mönstrad

Form: Hjärta

Höjd stor: 22mm

Höjd litet hänge samt örhänge: 13mm

Vikt: 2g

Produktinformation
fin6456lillao

Datablad

  • Halsband