River ring – Donau 0,10

Solitär diamant ring av serien River – Donau i 0,10ct stenkvalité WVS från Schalins. Solitär ring i Rödguld eller Vitguld 18K med en diamant. Bredd 2mm, höjd 3mm & vikt ca 2,0g i storlek 54mm

river-donau 0,10
100 produkter
Schalins
7 198,00 kr
Moms ingår
Metall typ: RG Rödguld
Kvantitet
I lager

SmyckenRingarGuldringar

Fler val

  Säker betalning
  Snabba leveranser
  Personlig service
Beskrivning

Donau-ringar. Här får du välja mellan olika diamantstorlekar och Donau 0,10, som du har framför dig, är den näst minsta av dem. På en 2 mm smal ringskena sitter en gnistrande diamant på 0,10 carat upphöjd i en vacker, kronformad chatong.

Är det precis denna design du faller för inför ditt bröllop eller förlovning? Då har du tur, för det finns även örhängen och hängsmycke att matcha till! Se till exempel örhängena Donau 0,20 ct och hängsmycket Donau 0,15 ct.

Vill du se hur den minsta respektive största ringvarianten av Donau ser ut? Se då Donau 0,07 samt Donau 1,00.

Har du eget guld går det bra att använda det i guldåtervinningen hos C.O.Persson! Här kan du se alla gravyr stilar som Schalins ringar erbjuder.

Välj gravyrstil Ringar med namn och datum. Ett personnamn och en dag när ni lovade varandra kärlek i evighet. Vi tycker det är viktigt därför bjuder vi på den invändiga gravyren.

Skötselråd till dina ringar

Våra vardagliga sysslor kan bidra till att ringen blir smutsig och det kan i sin tur göra att huden under ringen blir irriterad samt att du inte ser eventuellt slitage på ringen lika tydligt. En ring i guld och med diamanter kan du lätt rengöra själv med hjälp av varmt vatten, diskmedel och en mjuk tandborste. Ju mer du använder din ring desto oftare bör du rengöra den. Du kan med fördel rengöra den varje dag.

1. Låt ringen ligga i det varma vattnet i tio minuter tillsammans med lite diskmedel.

2. Borsta lätt med tandborsten för att få bort all smuts och var uppmärksam så att ingen sten sitter löst.

3. Skölj av ringen och låt den torka innan du sätter ringen på fingret igen.

Rhodierat 750 18K VG Vitguld *kräver årlig efterbehandling. Rhodiumytan skiktet slits ut.

Guldkarat av högsta kvalité är vad C.O.Persson är känd för och låter tillverka ringar av återvunnet guld. 18K på ditt guld är en garanti för hållbarhet i evighet. Önskas lägre kvalité 14K eller 9K vänligen kontakta oss.

Vi är återförsäljare av Northernlight rings -Norrskensringar -Schalins ringar som erbjuder förlovningsringar och vigselringar. Ringar i silver, guld eller *rhodierat vitguld för högre glans. Även titan och palladium ringar finns i vårt sortiment. Tvåfärgade guld/ vitguld ringar levereras orhodinerad. Diamantringar levereras med certifikat. 

Produktinformation
river-donau 0,10
100 produkter

Datablad

 • River ringar
 • Ringar
 • Blank polerad
 • Gultguld
  Rosaguld
  Rödguld
  Vitguld
 • Rak
 • Ja
 • 18K / 750