Scandinavisk design

Schalins Ringar är synonymt med svensk design och står för kvalité i kärlekens tecken sedan 1944. Som Nordens största ringtillverkare förenar Schalins traditionellt hantverk med modern teknik för att skapa och utveckla ett modernt sortiment av guldringar för förlovning, bröllop, fest och vardag. Hos C.O.Persson kan du prova dina ringar innan du beställa och  priserna anpassas dagligen för att vara konkurrenskraftiga i prisjämförelser som erbjuds på Internet.

Lars Wallin, en av Sveriges främsta modeskapare, har designat över 30 allians- och förlovningsringar som bärs upp av ädlaste metall, värdefulla stenar och en unik formgivning. Tack vare deras exklusiva design passar ringarna även utmärkt som smyckesringar.

Upptäck alla sex kollektioner av Lars Wallins makalösa smyckesdesign: Amaroso, Arrow, Ferry, Hartman eller Harris. Sist och kanske vackrast i familjen är Marry med sin yppiga utsmyckning av diamanter.

CO.Persson är återförsäljare för Lars Wallin-ringar från Schalins.

Schalins har även en lång serie av  intressanta designer som har  internationella namn Color of Europe med namn som Rom, Pisa, Prag, Turin, Palma, Lugano, Porto och Davos. Eller River serien med kända floder Donau, Seine och Rhen.